13 juli 2010

Sköna lata (?) dagar

Jag syr och lever och hoppas att jag fortfarande har åtminstone några läsare kvar. Det har verkligen blivit en pinsamt lång bloggpaus. Jag förmodar att det är vad som händer när livet går vidare på annnat håll.

Hela våren och sommaren har varit en enda lång tidsbrist och tyvärr stryker bloggen på foten i det sammanhanget. Jag syr fortfarande regelbundet om än inte lika hysteriskt som tidigare. Mina barn växer och har nu blivit två rätt stora grabbar på tre och fem år. De har fortfarande stor aptit på färg och då går det ju inte annat än att sy vidare.

Annars är det just nu mycket trädgårdsjobb som upptar min tid på den här nordliga breddgraden. Klimatet sätter ju tyvärr en del begränsningar så det gäller att inte snegla för mycket på sörlänningarna. Det avskräcker nämligen rätt ordentligt. Trots att vi nu gör vår andra sommar i huset så jobbar vi fortfarande med den grova planeringen. Fjolåret bjöd på altan, gräs, stenplattor, storgatsten och smågatsten och ännu mer sten samt häck och en och annan buske. I år blir det mer gräs, mer sten, mer buskar och träd, en odlingsgård och tak på en del av altanen. Även en egenbyggd gungställning åt barnen, icke att förglömma. Det finns helt enkelt en del att sysselsätta sig med.

För den som kommer lite närmre än Google Reader och Bloglovin' har just den här regniga tisdagen bjudit på lite bloggpyssel. Ja jag har trots allt ambitionen att hålla den här sidan vid liv. Jag har tack och lov fått hjälp på traven av ett företag som heter Spira. Tveka inte att anlita dessa duktiga tjejer om ni behöver hjälp med design och trycksaker. Jag kan verkligen rekommendera dem och det är såklart extra roligt att de för mig är lokala.

Det var allt för idag - välkomna åter i ett nytt inlägg inte allt för långt bort :)

10 kommentarer:

OttoPippi sa...

Mig har du alltid kvar :-)

Så kul att läsa vad du har haft för er, mycket märker jag... Jag har också långa blogguppehåll då och då. Man måste prioritera här ilivet :-)

Du har fått till bloggen skitsnygg. Har fixat lite med min också, städat lite :-)

Ha en fortsatt trevlig sommar!! KRAM!

Nobelle sa...

Jag är också kvar! Har det ganska lugnt på min blogg också...har viktigare saker för mig för tillfället ;).
Passa på att pula lite i trädgården du, det finns tid till bloggande senare!
Ha det så skönt i sommar!

Medea sa...

Kul att du kom tillbaka. Jag prenumererar på dina inlägg via bloglines och får såklart uppdatering direkt.

Mimmi sa...

En till som är kvar :-D Här hemma känns det som inget blir gjort, varken sömnad eller trädgård.

Liza sa...

Jag är oxå kvar. Har oxå lite bloggpaus, men jag försöker läsa lite då och då iaf :)

Vi har faktiskt varit i östersund i sommar :) Följde med svärfar ner när han skulle på möte. Gjorde stan och fördrev resterande tid ute på frösön och kikade på naturen och lite fina hus :)

Liza sa...

Hej!
Jo, jag vet, vi hittade dock inte erat hus. Våran gps är för o-uppdaterad ;)
Jo, det fanns ju ett område ner mot vattnet där alla husen var röda och såg likadana ut, med gärdsgård runt. Sjukt mysigt såg det ut. Det var typ på andra sidan ön från erat hus sett tror jag, kollade kartan när jag kom hem.

Helena sa...

Jag tittar in när det dyker upp ett nytt inlägg här :) Vad fin bloggen har blivit!

Raul Gonzales sa...

Hi,iºam Raul from Madrid,Spain,you did a nice job with this website,i like your articles and you photos,i will visit you again soon to see the new post,maybe you want to visit some of my sites
Nehoiu online ,Nehoiu is a beautiful town in Romania, Marketing This is one of my bussines, Asesinos seriales ,this is a blog about serial killers, Directorio web SEO ,this is a free but with reciprocal link web directories where you can submit you sites,i hope you will find it usefull.bye bye

e.ko sa...

hejj du!!

tjusig sidan, gillar färgerna å fågelraden:)

roligt att du anlitat de, har spart ner ett svart/ vitt inbjudningskort därifrån för ett tag sen utifall vi ska ha nån stor fest framöver, så coolt kort:)
bra smak som vanligt;)även när det gäller design:))

må så gott!!

e.ko sa...

hejj du!

allt bra där uppe i norrland:)
sett nån fin inredningsdetalj man bara måst ha;)

kramar!