10 mars 2010

Nyfiken frottéEfter mycket om och men så har även jag fått händerna på en bit av denna härliga stretchfrotté från Myllymuksut. Tack och lov så hörde jag själv av mig när den saknades i webshopen - men se på lagret fanns det en bit som hade mitt namn på sig. Supernice..

I vanlig ordning studsade min trogne följeslagare Lilleman (kan man tro att jag sydde som mest med honom i magen) upp och ner samtidigt som jag klippte ut delarna till den här tröjan. Konstigt annars när apan är smått lik allas vår Nicke Nyfiken. Turligt nog har sonen inte insett att tröjan hamnat i en annan pojkes låda. Till min egne lille har jag planer på ett kortärmat plagg - eller något i en somrig modell åtminstone. Stretchfrotté är verkligen hur bra som helst till sommarkläder.

:mönster:
Ottobre Creative 301, smal modell i storlek 98 som är något förlängd i vanlig ordning.

:material:
Frotté från Myllymuksut och muddväv från Hilco.

12 kommentarer:

makrill sa...

Älskar tyget!! Förstår att lillkillen vill ha en sån tröja!

e.ko sa...

fiiiin!!!!

hade gott!

**erika

KlaramedK sa...

Kul att fler har hittat till andra sidan östersjön....jag handlade i höstas men har ännu inte fått tummen loss men nu när jag ser hur fint det blir som tröja...

OttoPippi sa...

Du är smart du...... Tyget är ju underbart! Jag trodde det var hel slut :-)

Tänkte snart svara på ditt mail som jag blev så glad för!

Ha en underbar dag vårsolen (?)

malin sa...

Jag ligger och kollar på bygglov som jag spelade in igår, och plötsligt så dök det upp en av dina elefantmössor i rutan! :)

Jenny "Retrokas" sa...

Snygg!!!
Har precis bloggat om en bodysuit i samma tyg. Fast jag faktiskt redan tröttnat lite på aporna så tyckte jag den blev ganska fräck. =)

Lina sa...

Hej!
Jag påbörjade att sy babykläder när jag gick i nian, men hann aldrig bli klar. Skulle väldigt gärna vilja börja sy nya. Jag tänkte mest fråga dig om du har/vet några bra mönster till babykläder med enkla beskrivningar? Jag skulle bli överlycklig om jag fick hjälp med detta. Skulle vara en perfekt sysselsättning, speciellt med gravida i släkten att överraska!
Om någon snäll själ har något mönster att skicka över mail, så vore det underbart snällt!
Lina-sand@hotmail.com
/Lina.

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色

Karinottilia sa...

Jättefin tröja. Tyget ser jättemysigt ut.

Gulludden sa...

Hej! Du har väl inte missat att rösta på din favorit när det gäller Johanna Ahlards robot tryck? Om du inte har röstat gå gärna in på min blogg och lägg din röst. Mvh. Jessica

Pyssellycka sa...

Oooo, det där tyget...

Du har en award att hämta hos mig!

e.ko sa...

hej du!
hoppas allt är bra å ni kommit i ordning i nya huse;), här hemma byggs det altan å farstukvist:)
en liten fråga, du som alltid sytt såå mkt fint har du nå bra å enkelt(!!!)klänningsmönster??, sugen på å sy till lillfisa nu:)

må så gott å trevlig sommar!!